Notaris hypotheekakte

Als u een huis gaat kopen, kunt u niet om de notaris heen. Bij de levering van een woning moet een notaris worden ingeschakeld. Deze persoon is als enige bevoegd om een notariële akte op te maken. Het gaat dan om de eigendomsakte en vaak ook een hypotheekakte.
In de hypotheekakte wordt aan de bank zekerheid (hypotheek) verleend op uw onroerend goed. Ook worden in de hypotheekakte afspraken over de hypothecaire geldlening vastgelegd. Bij het passeren van de hypotheekakte wordt deze bij de notaris door de koper, geldverstrekker en nota-ris ondertekend.
U bent bij Notaris Hendriks aan het juiste adres als u uw hypotheek wilt laten vastleggen. Vraag vandaag nog geheel vrijblijvend een offerte bij ons op!

Notaris hypotheekakte
Notaris Oude IJsselstreek

Notaris Hendriks: uw notaris voor een hypotheekakte

Gaat u een hypotheek aan voor het kopen van de woning? Dan gebruiken wij de financiële stukken van de geldverstrekker voor het opstellen van de hypotheekakte. Wij stellen voor u een hypotheekakte op, controleren de eigendomssituatie, de bevoegdheid van de hypotheekgever, verzorgen de toestemming(en), verzorgen de financiële geldstromen en laten de ondertekende hypotheekakte bij het Kadaster inschrijven. De bank krijgt de stukken van de gevestigde hypotheek. Ook worden oude hypotheken doorgehaald. In de hypotheekakte staat dus de overeenkomst tussen u en de geldverstrekker uitgewerkt.
In de hypotheekakte vindt u onder meer de hoogte van de hypothecaire inschrijving. Deze inschrijving geeft weer aan wie tegen welk bedrag het recht van een hypotheek is afgegeven.
Kortom: bij ons bent u aan het juiste adres. Neemt u vrijblijvend contact met ons of vraag vandaag nog een offerte op.

Uw voordelen bij Notaris Hendriks in Ulft

Notaris Hendriks is de notaris van Ulft. Wij bieden u de volgende voordelen:

  • Ruim 17 jaar ervaring en deskundigheid op alle notariële gebieden
  • Persoonlijk juridisch advies op maat
  • Vrijblijvend afspraken maken op ons kantoor
  • Het eerste gesprek is gratis
  • Helder en eenvoudig uw zaken en akten regelen

Juridisch advies op maat

Voor het passeren van een hypotheek is dus een notariële hypotheekakte vereist. Wij adviseren en begeleiden u graag bij het opstellen en passeren van uw hypotheekakte. U bent van harte wel-kom!
Vraag vandaag nog uw offerte op.

Besloten vennootschap