VACATURE NOTARIEEL MEDEWERKER OG / NOTARISKLERK

Notariskantoor Hendriks is een notariskantoor in Ulft (bij Doetinchem). Het is een algemene praktijk gespecialiseerd in onroerend goed, familierecht en ondernemingsrecht. Wij werken met een team van tien personen, waaronder een notaris, drie kandidaat-notarissen, een juriste en twee notarieel medewerkers OG. Wij zoeken een notarieel medewerker OG voor ongeveer twintig uur per week.

Functieomschrijving

Als notarieel medewerker OG bestaan je werkzaamheden uit het opstellen van leverings- en hypotheekakten, koopovereenkomsten, adviezen en nota’s. Daarnaast verzorg je alle communicatie, zowel schriftelijk als mondeling, met cliënten, makelaars en financiële instanties ter voorbereiding op het opstellen van de akten.

Wij zoeken:

een enthousiaste en praktisch ingestelde medewerker. Je hebt een MBO / HBO werk- en denkniveau en notariële werkervaring op het gebied van onroerend goed.

Wij bieden:

  • een informele werksfeer met korte lijnen;
  • opleidingsmogelijkheden;
  • prima werkomgeving waar met Codex wordt gewerkt.

Sollicitatie

Wil je ons team komen versterken, stuur dan je sollicitatie met CV naar jcw.hendriks@notarishendriks.nl.

Wil je meer weten over de vacature, neem dan contact op met Ellen van Schaik. Zij is van maandag tot donderdag tijdens kantooruren te bereiken op: 0315-683145.