Volmacht

Met een notariële volmacht geeft u iemand de bevoegdheid namens u te handelen. Dit kan bij-voorbeeld gaan om het doen van betalingen, maar bijvoorbeeld ook om medische zaken.
In een volmacht legt u vast wie er namens u beslissingen mag nemen als u daar zelf niet meer toe in staat bent. U geeft dan een volmacht. U kunt ervoor kiezen alleen bepaalde taken aan een ge-volmachtigde te geven (beperkte volmacht) of alles aan iemand anders over te laten (algemene volmacht). Welke keuze het handigst is, hangt van uw persoonlijke situatie af.
In een algemene volmacht worden vaak bepalingen opgenomen ter voorkoming van misbruik, zo-als een instellen van een limiet voor het doen van uitgaven.
Kortom: wie behartigt uw belangen als u dat zelf niet meer kunt wegens ziekte of ouderdom? U behoudt hiermee zelf de regie. Wij vertellen u hier graag meer over. Neemt u hiervoor vrijblijvend contact op met onze specialisten.

volmacht
Notaris Oude IJsselstreek

Notaris Hendriks: voor uw levenstestament

Stelt u zich voor dat u naar het ziekenhuis moet voor een operatie en u moet enige tijd revalideren. Of u wordt een dagje ouder. Voor korte of lange tijd bent u afhankelijk van iemand anders voor huishoudelijk werk, verzorging of financiële zaken.
Uw persoonlijke situatie kan op ieder moment anders worden. Het is dus te allen tijde goed om erover na te denken wie voor korte of lange tijd uw financiële en overige belangen gaat behartigen als u dat niet meer kunt. In wie hebt u het volste vertrouwen? Als u getrouwd bent of samen-woont, is dat meestal uw echtgenoot of partner. Maar het is ook mogelijk volmacht te geven aan uw kinderen of aan een derde.
In een levenstestament kunt u deze persoon laten aanmerken als uw vertrouwenspersoon.
U behoudt de regie door tijdig een aantal zaken te regelen. Afhankelijk van wat u wilt regelen, kan dit via een beperkte volmacht of levenstestament. Meer weten? Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Uw voordelen bij Notaris Hendriks in Ulft

Notaris Hendriks is de notaris van Ulft. Wij bieden u de volgende voordelen:

  • Ruim 17 jaar ervaring en deskundigheid op alle notariële gebieden
  • Persoonlijk notarieel advies op maat
  • Vrijblijvend afspraken maken op ons kantoor
  • Het eerste gesprek is gratis
  • Helder en eenvoudig uw zaken en akten regelen

Een volmacht opstellen

Wilt u dus een volmacht opstellen? Notaris Hendriks in Ulft biedt alle notariële diensten voor de particulier en ondernemingen, instellingen, stichtingen en verenigingen. De notaris maakt overeenkomsten en verklaringen rechtsgeldig door deze vast te leggen in een notariële akte. U bent er zo van verzekerd dat alle (bijkomende) zaken op juridisch vlak geregeld zijn. Met een beperkte volmacht of levenstestament houdt u zelf de regie. Vraag vandaag nog uw offerte op of maak vrijblijvend een afspraak.

Besloten vennootschap