Besloten vennootschap

Een besloten vennootschap dient volgens de wet opgericht te worden met een notariële akte. U heeft dus altijd een notaris nodig voor de oprichting. Notaris Hendriks is u hierbij graag van dienst.
Maar wat houdt dit in? Met een besloten vennootschap (B.V.) is de aandeelhouder/bestuurder in principe niet persoonlijk aansprakelijk voor de schulden van de B.V. boven het bedrag van zijn aandeel. Of het fiscaal gunstig is om een B.V. op te richten hangt onder andere af van de omvang van de verwachte omzet van een bedrijf. Wij kunnen u hierover deskundig adviseren. Voor het oprichten van uw B.V. betaalt u een vaste prijs.
U bent bij Notaris Hendriks aan het juiste adres als u uw B.V. wilt oprichten. Wij nodigen u graag uit in ons notariskantoor in Ulft om deze notariële akte te ondertekenen. Meer weten? Neemt u contact op voor nadere informatie of om direct een afspraak in te plannen. U bent van harte welkom!

Besloten vennootschap
Notaris Oude IJsselstreek

Notaris Hendriks: uw notaris voor een hypotheekakte

Per 1 oktober 2012 is het makkelijker geworden om een B.V. op te richten. Dit gaat via een zogenaamde Flex B.V. De B.V. is daardoor voor meer ondernemers bereikbaar: het is mogelijk om zonder kapitaalstorting of goederen een B.V. op te richten. De mogelijkheden voor aandeelhouders zijn flexibeler geworden.
Onderneemt u als eenmanszaak, vennootschap onder firma of maatschap? Dan loopt u privé in dat geval grote risico’s. U bent privé aansprakelijk voor de schulden van uw onderneming. Indien u een B.V. opricht, kunt u de privé-aansprakelijkheid uitsluiten. De B.V. is dan aansprakelijk.
Wanneer uw B.V. over statuten beschikt die voor 1 oktober 2012 zijn vastgesteld, verdient het aanbeveling deze te laten controleren. Dit kunnen wij voor u doen.
Kortom: bij Notaris Hendriks heeft u alles onder één dak. Neemt u vrijblijvend contact met ons op over de mogelijkheden.

Uw voordelen bij Notaris Hendriks in Ulft

Notaris Hendriks biedt u de volgende voordelen:

  • Ruim 17 jaar ervaring en deskundigheid op alle notariële gebieden
  • Persoonlijk juridisch advies op maat
  • Vrijblijvend afspraken maken op ons kantoor
  • Het eerste gesprek is gratis
  • Helder en eenvoudig uw zaken en akten regelen

Juridisch advies op maat

Voor het oprichten van een besloten vennootschap moet u dus eerst langs bij de notaris. Wij adviseren en begeleiden u graag bij het oprichten van een B.V. Het eerste gesprek bij ons is gratis en vrijblijvend. U bent van harte welkom!
Vraag vandaag nog uw offerte op of maak vrijblijvend een afspraak.

Besloten vennootschap