Een testament opstellen geeft u rust en zekerheid. Op deze manier weet u dat u uw nalatenschap goed heeft geregeld. Misschien heeft u al een testament. Maar het kan zijn dat u dit nog niet heeft geregeld.

Testament

In een testament legt u dus vast wat er met uw nalatenschap moet gebeuren na overlijden. Wat wilt u bijvoorbeeld dat er gebeurt met uw woning, geld en persoonlijke bezittingen? Ook kan in een testament bepaald worden wie de nalatenschap zal afhandelen. U bent trouwens niet wettelijk verplicht een testament op te stellen. Goed om te weten is dat een testament enkel geldig is als het wordt opgemaakt en geregistreerd door een notaris.

Contact

In dat geval kan Notaris Hendriks u bijstaan met raad en daad. Wilt u graag een testament opstellen? Of uw huidige testament aanpassen doordat uw persoonlijke situatie is gewijzigd? Of graag aanvullende informatie? Aarzelt u dan niet om contact op te nemen met ons notariskantoor in Ulft. Ons team staat u graag bij op alle notariële gebieden. Het eerste gesprek bij ons is gratis en vrijblijvend. U bent van harte welkom!