U kunt in gemeenschap van goederen trouwen of een geregistreerd partnerschap sluiten. Of trouwen onder huwelijkse voorwaarden of partnerschapsvoorwaarden. Wilt u bezittingen of schulden apart houden? Dan kunt u bij de notaris huwelijkse voorwaarden afsluiten. Hierbij gelden de afspraken die u heeft vastgelegd bij de notaris. In dit geval kan Notaris Hendriks in Ulft u van dienst zijn.

Huwelijkse voorwaarden

Indien u dus niet wilt dat al uw bezittingen en schulden gemeenschappelijk worden, moet u huwelijkse voorwaarden opstellen. Deze voorwaarden stellen wij als notariskantoor op. En nemen wij vervolgens op in een notariële akte. U kunt dit aangaan voor het sluiten van het huwelijk. Maar ook tijdens het huwelijk kunt u deze aangaan. In dat laatste geval moet de tot dan toe bestaande gemeenschap van goederen wel verdeeld worden.

Neem contact op

In huwelijkse voorwaarden legt u vast wat het gezamenlijk vermogen is en wat privé blijft. Zo kunt u zakelijk en privé gescheiden houden. Ook kunt u vastleggen wat er gebeurt als één van u overlijdt of als u uit elkaar gaat. Voor het opstellen van huwelijkse voorwaarden kunt u dus naar ons notariskantoor gaan. Ons team staat u graag bij op alle notariële gebieden. Het eerste gesprek bij ons is gratis en vrijblijvend. Neem gerust contact op.