Juridisch advies

Heeft u notarieel juridisch advies nodig? In dat geval bent u bij Notaris Hendriks aan het goede adres. De notaris helpt u om tot rechtsgeldige en bindende afspraken te komen. U kunt hier bij-voorbeeld denken aan de koop of verkoop van uw huis, het opstellen van een samenlevingscontract of zaken rondom uw testament.
Ons team geeft dus graag notarieel juridisch advies en let op de belangen van alle betrokken. U kunt op ons notariskantoor in Ulft terecht voor een deskundig en onafhankelijk advies. Wij leggen afspraken vast in een notariële akte waarmee voor iedereen helder is wat de gemaakte afspraken zijn.
Wilt u weten waarmee wij u van dienst kunnen zijn? De notaris en medewerkers van Notaris Hendriks zijn op basis van hun ervaring en expertise in staat om u op allerlei rechtsgebieden notarieel juridisch advies te geven. Neemt u gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak of een nadere kennismaking. Op juridisch vlak zijn we u graag van dienst!

testament

Notaris Hendriks: voor uw juridisch advies

Het kan zijn dat iets veranderd is in uw persoonlijke situatie of familie. Zo is het mogelijk om zaken te regelen inzake uw testament, huwelijkse voorwaarden of een samenlevingscontract. Maar ook bij het kopen of verkopen van een huis moet u dat wettelijk gezien goed regelen.
U doet er heel goed aan om eerst juridisch advies in te winnen, voordat u een notariële akte laat opstellen. Zo weet u zeker dat u straks een inhoudelijk document heeft dat volledig is afgestemd op uw persoonlijke wensen.
Notaris Hendriks in Ulft biedt alle notariële diensten voor de particulier en ondernemingen, instellingen, stichtingen en verenigingen. De notaris maakt overeenkomsten en verklaringen rechtsgeldig door deze vast te leggen in een notariële akte. U bent er zo van verzekerd dat alle (bijkomende) zaken op juridisch vlak geregeld zijn.
Vraag vandaag nog uw offerte op of maak vrijblijvend een afspraak.

Uw voordelen bij Notaris Hendriks in Ulft

Notaris Hendriks biedt u de volgende voordelen:

  • Ruim 30 jaar ervaring en deskundigheid op alle notariële gebieden
  • Persoonlijk juridisch advies op maat
  • Vrijblijvend afspraken maken op ons kantoor
  • Het eerste gesprek is gratis
  • Helder en eenvoudig uw zaken en akten regelen

Juridisch advies op maat

Als u een notaris in Ulft zoekt die u verder kan helpen op het gebied van juridisch advies, zit u dus bij Notaris Hendriks aan de Frank Daamenstraat 2-B helemaal goed. Wij kijken graag samen met u naar een goede balans tussen uw wensen en de juridische mogelijkheden. Het eerste gesprek bij ons is gratis en vrijblijvend. U bent van harte welkom!

Notaris Oude IJsselstreek